Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get. - Forrest gump 1994

Om

Velkomen til Krossvoll kino.

Kinoprogram


FØREHANDSBESTILLING AV BILLETTAR KAN GJERAST FRAM TIL DAGEN FØR VISING VED Å SENDA SMS TIL 46949189. FØREHANDSBESTILLTE BILLETTAR MÅ NYTTAST SEINAST 15 MINUTTER FØR FILMEN STARTAR.

 

SUNDAG 10.Desember KL 1730: PADDINGTON 2. Sensur: 6år. BILL: 80,- (1t43min)

Endelig er Paddington tilbake! I den etterlengtede oppfølgeren har Paddington flytet inn hos familien Brown i London. Alle elsker den sjarmerende lille bjørnen som både sprer glede og marmelade hvor enn han går. Da Paddington leter etter den perfekte presangen til sin tante Lucys hundreårsdag finner han en bok i Herr Grubers butikk. For å få råd til å kjøpe boken må Paddington begynne å jobbe. Men plutselig blir boken stjålet! Nå er det opp til Paddington og familien Brown å avsløre tyven. En skurk som også ser ut til å være en forkledningens mester…

SUNDAG 10.Desember KL 2000: WILD RIVER. Sensur: 15ÅR. BILL: 80,- (1t50min)

FilmFront – terningkast 5
«Spennende thrillerdrama … godt skuespill, en stødig regi og med handling lagt til vill, røff og nydelig natur»

WIND RIVER er en kald og spennende thriller der Elizabeth Olsen spiller Jane Banner, en fersk FBI-agent som kastes ut i sitt første oppdrag. En jente blir funnet død i ødemarken, hun er barbeint og langt fra nærmeste hus.
Banner får hjelp i etterforskningen av den lokale jegeren Cory Lambert (Jeremy Renner) som har sterke bånd til lokalsamfunnet og en plaget fortid.

VERDENSPREMIERE

ONSDAG 13.Desember KL 2000: STAR WARS: THE LAST JEDI. Sensur: –. BILL: 80,- (2t30min)

I Lucasfilms Star Wars: The Last Jedi, fortsetter neste kapittel i Skywalker-sagaen. Heltene fra The Force Awakens forenes med de galaktiske legendene i et episk eventyr som åpner eldgamle mysterier om Kraften, og avdekker sjokkerende overraskelser fra fortiden.

SUNDAG 17.Desember KL 1730: JUL I MUMMIDALEN. Tillatt for alle. BILL: 80,- (1t22min)

Mummitrollet vil ikke gå i dvale! Han ønsker å utforske vinteren og ikke minst: Julen! Denne vinteren er ekstraordinær; Mummitrollet bestemmer seg for å holde seg våken
for å utforske vinteren i stedet for å ha sin vintersøvn som vanlig.
Og han finner ut at vinteren er helt annerledes enn han hadde forestilt seg… Og hvem er denne Julen som han hører skal komme?

SUNDAG 17.Desember KL 2000: STAR WARS: THE LAST JEDI. Sensur: –. BILL: 80,- (2t30min)

I Lucasfilms Star Wars: The Last Jedi, fortsetter neste kapittel i Skywalker-sagaen. Heltene fra The Force Awakens forenes med de galaktiske legendene i et episk eventyr som åpner eldgamle mysterier om Kraften, og avdekker sjokkerende overraskelser fra fortiden.

Comments are closed.