E.T. phone home. - E.t. the extraterrestrial 1982

Om

Velkomen til Krossvoll kino.

Kinoprogram


FØREHANDSBESTILLING AV BILLETTAR KAN GJERAST FRAM TIL DAGEN FØR VISING VED Å SENDA SMS TIL 46949189. FØREHANDSBESTILLTE BILLETTAR MÅ NYTTAST SEINAST 15 MINUTTER FØR FILMEN STARTAR.

 DÅ ER DATAFEILEN PÅ KINOEN FUNNEN OG REPARERT. FEILEN KOM NOK I SAMBAND MED LEKKASJEN, DÅ KINOMASKINA VART STÅANDE UTAN STRAUM LITT FOR LENGE.

ALT I ORDEN NO OG DÅ VIL ME PRØVA SÅ GOD ME KAN Å FÅ VIST DEI FILMANE ME HAR MÅTTA AVLYSA DEI TO SISTE HELGENE. DENNE HELGA VISER ME:

SUNDAG 18.MARS KL 1730: FØRSTE MANN. Sensur: 6ÅR. BILL: 90,- (1t28min)

Ved tidenes morgen, når forhistoriske vesener og hårete mammuter vandret på jorden, forteller «Første mann» historien om Døgg, som sammen med Gnøffe må samle stammen sin for å overvinne sin store fiende, Bhen og hans bronsealder-by og redde hjemmet deres.

SUNDAG 18.MARS KL 2000: TOMB RAIDER. Sensur: 12ÅR. BILL: 90,- (1t58min)

I dette action eventyret følger vi Lara Croft på sin reise for å løse mysteriet rundt farens forsvinning. Filmen er basert på videospillet Tomb Raider.

UTØYA. Sensur: 15ÅR. BILL: 90,- (1t30min)

En stor mengde fakta fra AUFs sommerleir 22.juli 2011 er allerede gjengitt i rettsaker, bøker og media. Men de færreste av oss vet mye om den ufattelige panikken og forvirringen som oppstod, eller de umulige valgene ofrene ble stilt overfor. En terror som påførte så mange en frykt og sorg de må leve med resten av sitt liv.

THE POST. Sensur: 12ÅR. BILL: 90,- (1t56min)

Steven Spielbergs THE POST er et intenst og brennaktuelt drama om USAs første kvinnelige eier og avisutgiver Katharine Graham (Meryl Streep) i The Washington Post, og hennes redaktør Ben Bradlee (Tom Hanks) gjennom noen kritiske måneder i 1971.

Filmen skildrer avisens avsløring av hvordan den amerikanske regjeringens massive dekkoperasjon gjennom tre tiår og fire presidenter systematisk førte det amerikanske folk og verden forøvrig bak lyset angående sin militære innblandingen i Vietnam. Vi følger Graham, Bradlee og en gruppe nitidige og besluttsomme journalister hos The Washington Post i deres kappløp med den mektige rivalen The New York Times.

Under trusler fra høyeste politisk hold, må de risikere både karriere og fengselsstraff for å avdekke statshemmelighetene og bringe sannheten for en dag, i det som ble kalt «The Pentagon papers»

Comments are closed.