Well, nobody's perfect. - Some like it hot 1959

Om

Velkomen til Krossvoll kino.

Arkiv for oktober, 2017

Kinoprogram


FØREHANDSBESTILLING AV BILLETTAR KAN GJERAST FRAM TIL DAGEN FØR VISING VED Å SENDA SMS TIL 46949189. FØREHANDSBESTILLTE BILLETTAR MÅ NYTTAST SEINAST 15 MINUTTER FØR FILMEN STARTAR.

SUNDAG 22.Oktober KL 2000: GEOSTORM. Sensur: 12år. BILL: 80,- (1t48min)

 Samtidig som en mann drar ut i verdensrommet for å forhindre at klimakontrollerende satellitter lager en gigantisk storm, oppdager broren hans at noen forsøker å ta livet av presidenten.

SUNDAG 29.Oktober KL 1730: KARSTEN OG PETRA LAGER TEATER. Sensur: –år . BILL: 80,- (-t–min)

I barnehagen hører Karsten og Petra om et barnehjem i India som ikke har elektrisitet. Barna får en lys idé: De vil samle inn penger til barnehjemmet ved å lage en teaterforestilling om lysnisser som bringer lys i mørket. Nå starter prosessen med å skape manus, sang, dans, kostymer og scenografi. Og best av alt – alle kosedyrene får lov til å være med i teaterforestillingen!

SUNDAG 29.Oktober KL 2000: THOR – RAGNAROK. Sensur: –år. BILL: 80,- (-t–min)

Det blir et kappløp med tiden for å komme seg tilbake til Åsgard og stoppe Ragnarok – destruksjonen av hans verden og slutten på sivilisasjonen i Åsgard – nå i hendene på den hensynsløse Hela. Først må han overleve en gladiatorkamp mot sin tidligere allierte, en Avenger, den utrolige Hulken.

LAURDAG 4.November: Den Store Kinodagen på Krossvoll Kino