I'll have what she's having. - When harry met sally 1989

Om

Velkomen til Krossvoll kino.

Arkiv for kategorien 'Program'

Kinoprogram


FØREHANDSBESTILLING AV BILLETTAR KAN GJERAST FRAM TIL DAGEN FØR VISING VED Å SENDA SMS TIL 46949189. FØREHANDSBESTILLTE BILLETTAR MÅ NYTTAST SEINAST 15 MINUTTER FØR FILMEN STARTAR.

SUNDAG 24.NOVEMBER KL.1730: SPIONEN. Sensur: 12år (1t49min). Bill: 90,-

Sonja Wigert levde som diva og stjerne i Stockholm ved utbruddet av andre verdenskrig, og hun fanget raskt oppmerksomheten til nazi-offiseren Josef Terboven. Wigert blir rekruttert av svensk etterretning som spion, og pleier intim kontakt med Terboven, som rekrutterer henne for å spionere på svenskene. Med faren i fengsel i Oslo, og en gryende kjærlighetshistorie til en ungarsk diplomat i Stockholm, må Sonja bevege seg på en stram line for å håndtere et spill – og en rolle – som får fatale følger for henne. Filmen er basert på biografien om Sonja Wigert, skrevet av Iselin Theien.
SUNDAG 24.NOVEMBER KL.2000: MIDWAY. Sensur: 12år (2t13min). Bill: 90,-

Stjernespekket action med Woody Harrelson, Patrick Wilson, Luke Evans, Ed Skrein, Alexander Ludwig, Dennis Quaid, Aaron Eckhart og Mandy Moore.

MIDWAY gikk rett inn på #1 plass på box office i USA åpningshelgen. «En bulldoser av en krigsfilm. Midway er visuelt en fest.» – Aftenposten. «En strålende krigsfilm for alle oss som ikke får nok av 2. verdenskrig.» – Kinomagasinet. «En god, gammeldags krigsfilm som det virkelig smeller av.» – NRK Filmpolitiet. «Episk og testosteronfylt action. Filmen er spekket med flyscener som drar deg rett inn i kampens hete.» – Hamar Arbeiderblad. «En storslagen, påkostet og bredbent krigsfilm.» – Dagbladet. «Eksplosiv underholdning» – Cinema. «Go’ gammeldags krigsfilm – i all sin retro-sjarmerende prakt.» – Klassekampen. «Midway er den største krigsfilmen på lang, lang tid. Den er massiv og enorm, men har også noen bittesmå personlige historier i seg, historier jeg tror vil røre ved publikums hjerter.» – Roland Emmerich. Den episke og sanne historien om en underbemannet amerikansk flåte, og de modige marinesoldatene og pilotene som vant over en mektig motstander. Med demokratiet og friheten på spill beseiret de den japanske flåten ved slaget om Midway, en av de mest storslagne kampene som banet vei for de alliertes seier i Stillehavet under den andre verdenskrig.

THE INFORMER. Sensur: 15år (1t53min). Bill: 90,-

Basert på den bestselgende svenske krimboken «Tre sekunder». En tidligere innsatt som arbeider undercover for F.B.I får seg selv fengslet igjen for å infiltrere mafiaen som sitter inne i et sterkt bevoktet fengsel.